Over mijzelf

 

Mijn naam is Lenie Loomeyer,

Zolang ik mij kan herinneren wilde ik leren tekenen maar na vele pogingen om cursussen tot een goed eind te brengen gaf ik het op. Ik had er totaal geen talent voor!

Tot ik in 1996 in aanraking kwam met het mandala tekenen. Eindelijk kon ik werken met kleuren en vormen, zonder dat er een oordeel over geveld werd. Gaandeweg ontdekte ik dat het tekenen van een mandala niet alleen ontspannend, maar ook verhelderend en helend kan werken. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Het mandala tekenen werd mijn passie en deze passie wil ik graag met iedereen delen. Met name de geometrische vormen hebben mijn interesse.

Sinds jaren geef ik nu zelf les, omdat ik mensen wil laten ervaren hoe rustgevend en ontspannend het werken in een cirkel kan zijn.

Inmiddels heb ik veel cursussen zelf samengesteld en blijf ik steeds geïnspireerd om nieuwe ideeën uit te werken.

Die ene zin: “Je hoeft geen tekentalent te hebben om mandala’s te kunnen tekenen”, heeft mijn leven veranderd.

 

Iedereen kan een MANDALA maken!

 

Alles is goed in jouw cirkel.